Connect with us

Hi, what are you looking for?

Business

Condiții economice, financiare și fiscale avantajoase — Paradis fiscal

Dacă vreți să investiți în noi idei de afaceri, acum aveți acces la un mediu de afaceri stabil — asigurat de autoritățile statului bulgar și, desigur, aveți asigurate condiții economice, financiare și fiscale avantajoase. Deschiderea unei firme/companii în Bulgaria este soluția perfectă pentru ați dezvolta biznesul deja existent, pentru a dezvolta o afacere de tip START-UP sau pentru a începe oricare alt tip de business.

Paradis fiscal

În ultimii câțiva ani, Bulgaria a devenit una dintre cele mai favorabile destinații de afaceri din Europa. Companiile internaționale și investitorii străini beneficiază de cel mai mic sistem fiscal din UE

Beneficii fiscale

Cel mai favorabil regim fiscal din Uniunea Europeană. Impozitul pe profitul corporativ – 10%. Impozitul pe venitul personal – 10%. Cele mai mici contribuții la asigurările sociale din UE. Legislația bulgară este complet sincronizată cu legislația UE. Politica guvernamentală se concentrează pe crearea unui climat de afaceri favorabil pentru investitorii străini.

Proceduri rapide și ușoare

Înregistrarea unei noi companii în Bulgaria durează doar câteva zile. Capitalul minim de pornire este de doar 1 EUR. Înregistrarea internațională în scopuri de TVA durează până la 10 zile. Mai puține reguli în comparație cu Europa de Vest.

Facilități bancare

Cele mai mari bănci europene sunt reprezentate în Bulgaria. Facilități perfecte de e-banking. Sistem bancar stabil și sigur.

Evitarea dublei impozitări

Bulgaria a semnat tratate de dublă impunere cu 70 de țări din întreaga lume.

Stabilitate politică

Jurisdicție democratică sigură și stabilă. Rată scăzută a criminalității, fără tensiuni etnice. Membru cu drepturi depline al UE, OMC și NATO. A doua cea mai mică datorie guvernamentală din UE. Politica guvernamentală se concentrează, de asemenea, pe crearea unui climat de afaceri favorabil pentru investitorii străini.

Risc financiar foarte scăzut

Moneda locală Lev bulgar (BGN) este fixată la EUR (1 EUR = 1,9 BGN) din 1998. Se așteaptă ca Bulgaria să introducă EUR ca monedă oficială în 2024.

Costuri mici pentru afacere

Cele mai mici costuri de afaceri din UE. Chirii foarte accesibile, valoare excelentă pentru imobile. Cost scăzut al utilităților.

Oportunități de investiții

Mai puține restricții și mai puține proceduri administrative. Investitorilor clasa A li se acordă impozit pe profit de până la 0%. Bulgaria este considerată una dintre cele mai bune destinații din Europa pentru a dezvolta activități de externalizare.

Cel mai mic cost al forței de muncă din UE

Angajații sunt pregătiți și calificați. Engleza este vorbită pe scară largă, deci există un principal mijloc de comunicare.

Locație perfectă

Situată pe drumul principal dintre Europa și Asia și în centrul Peninsulei Balcanice, Bulgaria este mai mult decât o alegere bună de afaceri. Sunt 4 coridoare de transport paneuropene care traversează țara și își fac legătura în Sofia. Ești în Europa și în cel mult 3 ore poți ajunge la Roma, Bruxelles, Londra sau Paris.

De ce trebuie să alegeți compania BG CONTABIL?

Compania BG-CONTABIL vă pune la dispoziție o multitudine de servicii pentru actuala sau viitoarea companie/firmă, și, bineânțeles, pentru afacerile dvs.:

 • Servicii contabile
 • Pachet integral de servicii pentru transferul afacerii dvs. în Bulgaria
 • Înregistrarea firmelor – societate cu răspundere limitată, societate cu răspundere limitată cu asociat unic, societate pe acțiuni, alte tipuri de firme conform legislației bulgare;
 • Firme deja făcute, înregistrate cu TVA sau neînregistrate cu TVA. Asistență pentru vânzarea de firme;
 • Modificări ale circumstanțelor firmelor – transfer de acțiuni, transfer de întreprinderi comerciale, creșterea și scăderea capitalului, contribuțiile de consum și de numerar, schimbarea numelui firmei;
 • Reprezentanțe comerciale și sucursale ale comercianților străini;
 • Transferul de afaceri dintr-o țară în alta;
 • Cercetare de firme și Due Diligence;
 • Instituirea unei societăți europene pe acțiuni, desemnată ca “societatea europeană”, sau ED abreviată (Societatea Europeană, sau SE abreviată). Aceasta este o formă juridică pentru întreprinderile care desfășoară sau doresc să desfășoare activități în diferite state membre ale Uniunii Europene sub separarea organizatorică și structurală generală. Societatea europeană este o persoană juridică cu formă juridică “SE”. Mecanismele SE funcționează din 08 decembrie 2004 pentru membrii Comunității Europene, iar imediat după aderarea Bulgariei la UE în 2007 – și societățile comerciale bulgare au posibilitatea de a crea o asociere în comun sub forma unei societăți europene. O astfel de societate poate fi creată numai de persoane juridice;
 • Înregistrarea persoanelor juridice non-profit – asociații și fundații;
 • Servicii de imigrare – permis de ședere și cetățenie;
 • Servicii juridice și consultanță;
 • Protecția proprietății intelectuale, Condițiile generale de utilizare, înregistrarea mărcilor comerciale.
 • Consultanță pentru obținerea fondurilor europene
 • monitorizarea personalizată a oportunităţilor de finanţare
 • elaborarea proiectelor/cererilor de finanțare
 • consultanţa pe perioada de implementare și post-implementare, organizarea procedurilor de achiziţii

BG CONTABIL vă pune la dispoziție specialiștii pentru infiintarea firmei in Bulgaria. Apelați-ne: (+359) 889 225 466

Apelând la unul dintre numerele noastre de telefon puteți alfla orice altă informație suplimentară referitoare la serviciile oferite de BG CONTABIL. Consultanții noștri vă pot da orice alte detalii care vă interesează și vă pot răspunde la întrebări.

Pentru a intra în legătură cu unul dintre specialiștii companiei BG CONTABIL este necesar să apelați unul dintre numerele de telefon:

Office :  (00359) 82 820 284
Mobile: (00359) 889 225 466

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *