Connect with us

Hi, what are you looking for?

Business

Crește-ți afacerea împreună cu BG-CONTABIL. Noi avem specialiștii

Compania BG CONTABIL

Lumea se află într-o continuă schimbare, iar afacerile devin tot mai extinse în diferite țări. Alegerea unei căi antreprenoriale și lansarea unei idei de afaceri este, desigur, o dorință a celor care vor să investească și să aibă acces la mediul de afaceri.

Te atrage ideea unei afaceri pe cont propriu sau vrei să-ți extinzi afacerile?

Dacă te atrage ideea unei afaceri pe cont propriu, află că nu orice business are nevoie de investiții majore. Trebuie doar să găsești cel mai potrivit proiect, și să te axezi pe un management eficient în scopul ca afacerea să devină profitabilă. Începând de la domeniu de activitate, la obiective, bugete și relație de colaborare, strategia și modul de implementare diferă.

Noi avem specialiștii

BG CONTABIL este o companie în care își desfășoară activitatea o echipă de specialiști ce s-a format din persoane cu experiență considerabilă în domeniu, care și-au dorit să lucreze într-un mediu fără restricții în implementarea celor mai bune practici în domeniul contabil și consultanță.

Extrem de simplu! Compania BG Contabil lucrează pentru tine

Contabilitate, strategie și implementare, consultanță sau pur și simplu sfaturi? Noi vă stăm la dispoziție.

Compania noastră de consultanță și contabilitate se ocupă de întreg procesul, iar specialiștii noștrii pregătesc toate documentele necesare pentru înființarea unei companii/firme în Bulgaria.

Experții noștri se ocupă de întreg pachetul de documente necesar deschiderii firmei dvs. și deasemenea parcurg toate etapele în relația cu instituțiile/autoritățile bulgare.

Traducerea și redactarea documentelor în limba bulgară și engleză este deasemenea o formalitate pe care o îndeplinim. Pachetul nostru de servicii include și spațiul (adresa) necesară pentru deschiderea unei firme în Bulgaria.

Suntem o prezență activă în piața financiară din Bulgaria, România, Moldova și avem parteneri în diferite alte țări

Compania BG CONTABIL este o prezență activă în piata financiară din Bulgaria și România, având o structură echilibrată, în care profesionalismul, implicarea și flexibilitatea caracterizează atât modul de relaționare cu clienții, cât și gradul de întelegere a profesiei de auditor, consultant, expert contabil, practician in insolvență , evaluator sau mediator, în complexitatea ei.

Compania noastră pune la dispoziție și următoarele servicii:

  • Servicii Juridice
  • Asistență și Reprezentare
  • Consultanță și Analiza Legislației
  • Servicii de Contabilitate în Bulgaria
  • Consultanță și asistență în privința importurilor și exporturilor extracomunitare (după ce ați înființat o firmă în Bulgaria)

Pentru orice întrebare referitoare la înființarea unei firme în Bulgaria, compania noastră vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde rapid.

Taxele legale ce trebuie plătite la înregistrarea unui SRL și onorariul pentru întocmirea actelor sunt 300 de Euro.

Apelați-ne: (+359) 889 225 466

Apelând la unul dintre numerele noastre de telefon puteți alfla orice altă informație suplimentară referitoare la serviciile oferite de BG CONTABIL. Consultanții noștri vă pot da orice alte detalii care vă interesează și vă pot răspunde la întrebări.

Pentru a intra în legătură cu unul dintre specialiștii companiei BG CONTABIL este necesar să apelați unul dintre numerele de telefon:

Office :  (00359) 82 820 284
Mobile: (00359) 889 225 466

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *