Connect with us

Hi, what are you looking for?

Finance

În ce constă procesul de înregistrare a unei companii și de ce trebuie să apelați la serviciile BG-CONTABIL?

Autoritățile bulgare asigură condiții economice, financiare și fiscale avantajoase

Dacă vreți să obțineți profit punând în practică noile idei de afaceri, acum aveți acces la un mediu de afaceri stabil — asigurat de autoritățile statului bulgar și, desigur, aveți asigurate condiții economice, financiare și fiscale avantajoase. Deschiderea unei firme/companii în Bulgaria este soluția perfectă pentru ați dezvolta biznesul deja existent, pentru a dezvolta o afacere de tip START-UP sau pentru a începe oricare alt tip de business.

Dacă sunteți implicat în dezvoltarea unei afaceri de tip START-UP ori vreți să porniți o nouă afacere, aveți la dispoziție varianta deschiderii unei societăți cu răspundere limitată cu asociat unic, a unei societăți pe acțiuni sau a altor tipuri de firme conform legislației bulgare.

În acest fel veți avea acces la toate facilitățile financiare și fiscale asigurare de autoritățile bulgare:

  • IMPOZITUL PE PROFIT este de numai 10%
  • IMPOZITUL PE DIVIDENTE este de numai 5%
  • CURSUL VALUTAR este deosebit de STABIL și nu are fluctuații spre deosebire de România unde cursul valutar este deseori fluctuant
  • CAPITALUL SOCIAL la înființarea firmei este extrem de mic
  • Bulgaria are UN MEDIU DE AFACERI STABIL, iar legislația nu se schimbă
  • Bulgaria este STAT MEMBRU UE și oferă investitorilor un mediu de afaceri eficient prin condiții economice, financiare și fiscale favorabile.

În Bulgaria aveți posibilitatea să deveniți deținătorul unei firme deja făcută înregistrată cu TVA sau fără TVA. Există desigur și varianta să vă transferați afacerea în Bulgaria din oricare alt stat membru al Uniunii Europene sau dintr-o țară non-UE.

În funcție de afacerea pe care vreți să o relocați în Bulgaria sau dacă doriți să deschideți o nouă afacere, puteți alege să înregistrați în Bulgaria o Companie cu răspundere limitată cu asociat unic (EOOD / ЕООД),  o Companie privată cu răspundere limitată cu mai multi asociați (OOD / ООД) sau o Societate pe acțiuni (AD).

În funcție de afacerea pe care deja o dețineți într-o țară membră UE sau în oricare altă țară non-UE, în Bulgaria puteți deschide REPREZENTANȚE COMERCIALE sau SUCURSALE ale companiei dvs.

Dacă business-ul dvs. se extinde, aveți posibilitatea de a deschide în Bulgaria o societate europeană pe acțiuni, desemnată ca “societatea europeană”(SE), sau ED abreviată (Societatea Europeană, sau SE abreviată).

Societatea Europeană (SE) este o formă juridică pentru întreprinderile care desfășoară sau doresc să desfășoare activități în diferite state membre ale Uniunii Europene sub separarea organizatorică și structurală generală. Societatea europeană este o persoană juridică cu formă juridică “SE”. O astfel de societate poate fi creată numai de persoane juridice.

Compania de consultanță și contabilitate BG CONTABIL se ocupă de întreg procesul, iar specialiștii noștrii pregătesc toate documentele necesare pentru înființarea unei companii/firme în Bulgaria.

Experții noștri se ocupă de întreg pachetul de documente necesar deschiderii firmei dvs. și de asemenea parcurg toate etapele în relația cu instituțiile/autoritățile bulgare.

Traducerea documentelor în limba bulgară și engleză este deasemenea o formalitate pe care o îndeplinim. Pachetul nostru de servicii include și spațiul (adresa) necesară pentru deschiderea unei firme în Bulgaria.

Accesarea fondurilor europene a devenit o prioritate atât pentru companii cât și pentru firme cu diverse domenii de activitate. Echipa BG CONTABIL vă pune la dispoziție servicii de consultanță în management și afaceri, elaborare și implementare cu succes de proiecte, ne face încrezători în forțele proprii și dornici de a sprijini potențialii clienți în vederea obținerii de finanțări europene pentru dezvoltarea afacerilor.

Compania BG CONTABIL este o prezență activă în piata financiară din Bulgaria, România și Moldova, având o structură echilibrată, în care profesionalismul, implicarea și flexibilitatea caracterizează atât modul de relaționare cu clienții, cât și gradul de întelegere a profesiei de auditor, consultant, expert contabil, practician in insolvență , evaluator sau mediator, în complexitatea ei.

Apelați-ne: (+359) 889 225 466

Apelând la unul dintre numerele noastre de telefon puteți alfla orice altă informație suplimentară referitoare la serviciile oferite de BG CONTABIL. Consultanții noștri vă pot da orice alte detalii care vă interesează și vă pot răspunde la întrebări.

Pentru a intra în legătură cu unul dintre specialiștii noștri, puteți apela unul dintre numerele de telefon: (00359) 889 225 466, (00359) 82 820 284.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *