Connect with us

Hi, what are you looking for?

Consulting

INFIINȚARE FIRMĂ ÎN BULGARIA ȘI DESCHIDERE FIRMĂ. NOI AVEM SOLUȚIA AVANTAJOASĂ. Apelați: Viber/WhatsApp +359 887 834 665

Noi oferim soluția pentru deschiderea firmei în Bulgaria. Beneficiați de toate avantajele imediate după deschiderea companiei

Dacă alegeți opțiunea inființării unei firme în Bulgaria, beneficiați de un impozit pe profit de 10%, impozit pe dividende de 5% , un curs valutar stabil, fixat de Banca Națională a Bulgariei (comparativ cu Romania unde cursul valutar este fluctuat).

Compania noastră de consultanță și contabilitate se ocupă de întreg procesul, iar specialiștii noștrii pregătesc toate documentele necesare pentru înființarea unei firme/companii în Bulgaria. Experții noștri se ocupă de întreg pachetul de documente necesar deschiderii firmei dvs. și de asemenea parcurg toate etapele în relația cu instituțiile/autoritățile bulgare. Traducerea documentelor în limba bulgară și engleză este deasemenea o formalitate pe care o îndeplinim. Pachetul nostru de servicii include și spațiul (adresa) necesară pentru inființarea și deschiderea unei firme în Bulgaria.

În plus, in Bulgaria pot coexista mai multe firme pe aceeași adresă, acestea fiind verificate doar în momentul în care devin plătitoare de TVA, adică atunci când cifra de afaceri depășește suma de 50.000 leva (25.000 euro) pe an.

Cota standard a taxei pe valoarea adaugată în Bulgaria este de 20 %. În Bulgaria nu există o cotă redusă pentru produsele de prima necesitate (alimente, medicamente, materiale și rechizite școlare, etc.).

O cotă mai mică de TVA se aplică doar pentru agențiile de turism. Pentru serviciile de cazare într-un hotel și pentru transportul turiștilor, TVA-ul se plătește cu o cotă redusă de 9 %.

Orice firmă în Bulgaria, care este înregistrată în scopuri de TVA, este înregistrată și ca operator intracomunitar.

Toate persoanele înregistrate ca plătitoare de TVA depun Deconturi de TVA la Administrația Națională Fiscală. Decontul de TVA se depune lunar pâna la data de 14 inclusiv a lunii următoare.

Decontul de TVA și jurnalele de vânzări și de cumpărări se depun lunar indiferent dacă în luna respectivă firma a desfășurat sau nu activitate. Termenul de plată a TVA-ului la bugetul de stat este de asemenea pâna la data de 14 inclusiv a lunii următoare.

În Bulgaria, firmele nu sunt obligate să depună declarații fiscale trimestriale, ci doar o declarație anuală de impozit pe profit, care are ca termen data de 30 iunie a anului următor. Pentru a înființa o firmă în Bulgaria, prezența dumneavoastră este obligatorie de două ori în țara vecină.

Compania BG CONTABIL este o prezență activă în piata financiară din Bulgaria, România și Moldova, având o structură echilibrată, în care profesionalismul, implicarea și flexibilitatea caracterizează atât modul de relaționare cu clienții, cât și gradul de întelegere a profesiei de auditor, consultant, expert contabil, practician in insolvență, evaluator sau mediator, în complexitatea ei.

Compania noastră vă oferă și următoarele servicii:

  • Servicii Juridice
  • Asistență și Reprezentare
  • Consultanță și Analiza Legislației
  • Servicii de Contabilitate în Bulgaria
  • Consultanță și asistență în privința importurilor și exporturilor extracomunitare (după ce ați înființat o firmă în Bulgaria)

Pentru orice întrebare referitoare la inființarea unei firme în Bulgaria (BG), compania noastră vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde rapid iar experții noștrii sunt gata să vă ofere și alte informații necesare.

Taxele legale ce trebuie plătite la înregistrarea unui SRL și onorariul pentru întocmirea actelor sunt 300 de Euro.

Ne puteți apela la următoare numere de contact:

Office :  +359 82 820284
Mobile: +359 889225466

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *