Connect with us

Hi, what are you looking for?

Business

Înființarea unei firme în Bulgaria reprezintă soluția super avantajoasă pentru afacerile dvs.

Un mediu de afaceri stabil asigurat de autoritățile statului și o relație corectă între instituții și cetățeni

Procesul de înființare și deschidere a unei firme în Bulgaria este foarte simplu și deosebit de avantajos pentru mediul de afaceri. Dacă vreți să vă extindeți sau să relocați afacerea, acum aveți acces la un mediu de afaceri stabil — asigurat de autoritățile statului bulgar și, desigur, aveți asigurate condiții economice, financiare și fiscale avantajoase.

Fără birocrație

Autoritățile statului bulgar excelează în ceea ce privește cadrul legislativ, care este extrem de bine adaptat pentru a oferi condiții super avantajoase mediului de business. În Bulgaria birocrația este extrem de redusă iar funcționarii publici au o pregătire la nivel de top class în special în ceea ce privește linia de conduită în relațiile dintre instituții și cetățeni. 

Pentru ca procesul de înființare a unei firme in Bulgaria să fie în avantajul celor care doresc să desfășoare afaceri, în Bulgaria nu există CERTIFICAT DE ÎNREGISTRARE  sau Hotărâre Judecătorească

Pentru deschiderea contului bancar sunt necesare următoarele documente:

  • Certificat constatator
  • Act constitutiv (Statut)

Simplu și eficient

În Bulgaria nu există Statut cu ștampilă de la Registrul Comerțului. Documentele firmei sunt publice si sunt disponibile in site-ul Registrului Comertului.

Actul constitutiv este cel care înlocuiește Statutul. În esență, în cazul în care doriți să înființați un SRL cu asociat unic, va exista doar un ACT CONSTITUTIV.

Actul constitutiv

Actul constitutiv al firmei se păstrează în original la Registrul Comerțului.

În cazul în care doriți să aveți o copie a acestui Act constitutiv, este posibil. Se va face o copie legalizată la notar. Notarul obține Actul constitutiv de la Registrul Comerțului și îl legalizează. 

Facilități financiare și fiscale asigurare de autoritățile bulgare

Inființarea și deschiderea unei firme în Bulgaria. În acest fel veți avea acces la toate facilitățile financiare și fiscale asigurare de autoritățile bulgare:

  • IMPOZITUL PE PROFIT este de numai 10%
  • IMPOZITUL PE DIVIDENTE este de numai 5%
  • CURSUL VALUTAR este deosebit de STABIL și nu are fluctuații spre deosebire de România unde cursul valutar este deseori fluctuant
  • CAPITALUL SOCIAL la înființarea firmei in Bulgaria este extrem de mic
  • Bulgaria are UN MEDIU DE AFACERI STABIL, iar legislația nu se schimbă
  • Bulgaria este STAT MEMBRU UE și oferă investitorilor un mediu de afaceri eficient prin condiții economice, financiare și fiscale favorabile.

Avem specialiștii pentru inființarea firmei în Bulgaria

Compania noastră de consultanță și contabilitate se ocupă de întreg procesul, iar specialiștii noștrii pregătesc toate documentele necesare pentru inființarea unei companii/firme în Bulgaria. Experții noștri se ocupă de întreg pachetul de documente necesar deschiderii firmei dvs. și de asemenea parcurg toate etapele în relația cu instituțiile/autoritățile bulgare. Traducerea documentelor în limba bulgară și engleză este deasemenea o formalitate pe care o îndeplinim. Pachetul nostru de servicii include și spațiul (adresa) necesară pentru deschiderea unei firme în Bulgaria.

Apelați-ne: (+359) 889 225 466

Apelând la unul dintre numerele noastre de telefon puteți alfla orice altă informație suplimentară referitoare la serviciile oferite de BG CONTABIL. Consultanții noștri vă pot da orice alte detalii care vă interesează și vă pot răspunde la întrebări.

Pentru a intra în legătură cu unul dintre specialiștii companiei BG CONTABIL este necesar să apelați unul dintre numerele de telefon:

Office :  (00359) 82 820 284
Mobile: (00359) 889 225 466

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *