Connect with us

Hi, what are you looking for?

Consulting

Investiți în noi idei de afaceri. Bulgaria vă oferă acces la un mediu de afaceri stabil

Deschiderea unei firme/companii în Bulgaria este soluția perfectă pentru ați dezvolta biznesul deja existent, pentru a dezvolta o afacere de tip START-UP

Dacă vreți să investiți în noi idei de afaceri, acum aveți acces la un mediu de afaceri stabil — asigurat de autoritățile statului bulgar și, desigur, aveți asigurate condiții economice, financiare și fiscale avantajoase. Deschiderea unei firme/companii în Bulgaria este soluția perfectă pentru ați dezvolta biznesul deja existent, pentru a dezvolta o afacere de tip START-UP sau pentru a începe oricare alt tip de business.

Paradis fiscal

În ultimii câțiva ani, Bulgaria a devenit una dintre cele mai favorabile destinații de afaceri din Europa. Companiile internaționale și investitorii străini beneficiază de cel mai mic sistem fiscal din UE

Beneficii fiscale

Cel mai favorabil regim fiscal din Uniunea Europeană. Impozitul pe profitul corporativ – 10%. Impozitul pe venitul personal – 10%. Cele mai mici contribuții la asigurările sociale din UE. Legislația bulgară este complet sincronizată cu legislația UE. Politica guvernamentală se concentrează pe crearea unui climat de afaceri favorabil pentru investitorii străini.

Proceduri rapide și ușoare

Înregistrarea unei noi companii în Bulgaria durează doar câteva zile. Capitalul minim de pornire este de doar 1 EUR. Înregistrarea internațională în scopuri de TVA durează până la 10 zile. Mai puține reguli în comparație cu Europa de Vest.

Facilități bancare

Cele mai mari bănci europene sunt reprezentate în Bulgaria. Facilități perfecte de e-banking. Sistem bancar stabil și sigur.

Evitarea dublei impozitări

Bulgaria a semnat tratate de dublă impunere cu 70 de țări din întreaga lume.

Stabilitate politică

Jurisdicție democratică sigură și stabilă. Rată scăzută a criminalității, fără tensiuni etnice. Membru cu drepturi depline al UE, OMC și NATO. A doua cea mai mică datorie guvernamentală din UE. Politica guvernamentală se concentrează, de asemenea, pe crearea unui climat de afaceri favorabil pentru investitorii străini.

Risc financiar foarte scăzut

Moneda locală Lev bulgar (BGN) este fixată la EUR (1 EUR = 1,9 BGN) din 1998. Se așteaptă ca Bulgaria să introducă EUR ca monedă oficială în 2024.

Costuri mici pentru afacere

Cele mai mici costuri de afaceri din UE. Chirii foarte accesibile, valoare excelentă pentru imobile. Cost scăzut al utilităților.

Oportunități de investiții

Mai puține restricții și mai puține proceduri administrative. Investitorilor clasa A li se acordă impozit pe profit de până la 0%. Bulgaria este considerată una dintre cele mai bune destinații din Europa pentru a dezvolta activități de externalizare.

Cel mai mic cost al forței de muncă din UE

Angajații sunt pregătiți și calificați. Engleza este vorbită pe scară largă, deci există un principal mijloc de comunicare.

Locație perfectă

Situată pe drumul principal dintre Europa și Asia și în centrul Peninsulei Balcanice, Bulgaria este mai mult decât o alegere bună de afaceri. Sunt 4 coridoare de transport paneuropene care traversează țara și își fac legătura în Sofia. Ești în Europa și în cel mult 3 ore poți ajunge la Roma, Bruxelles, Londra sau Paris.

Apelați-ne: (+359) 889 225 466

Pentru a intra în legătură cu unul dintre specialiștii companiei BG CONTABIL este necesar să apelați unul dintre numerele de telefon:

Office :  (00359) 82 820 284
Mobile: (00359) 889 225 466

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *