Connect with us

Hi, what are you looking for?

Finance

Vrei să deschizi o companie nouă sau îți dorești să-ți transferi afacerea? BG-CONTABIL are soluția

Poți dezvolta un START-UP pentru a avea acces la un mediu de afaceri stabil

Deschiderea unei firme/companii în Bulgaria este soluția perfectă pentru ați dezvolta biznesul deja existent, pentru a dezvolta o afacere de tip START-UP, pentru a benefcia de noi oportunități de afaceri, pentru a avea acces la un mediu de afaceri stabil — asigurat de autoritățile statului bulgar și, desigur, pentru a beneficia de condiții economice, financiare și fiscale avantajoase.

Vreți să intrați în afaceri, să investiți în noi idei de business sau să vă extindeți business-urile?

Pentru extinderea unei afaceri deja existente sau pentru implementarea unor noi idei de afaceri, din punct de vedere fiscal, în Bulgaria există oportunităţi și este un loc în care condiţiile sunt foarte bune pentru a dezvolta afaceri.

Relocarea afacerii, un fenomen deja des întâlnit ce deschide calea unor noi investiții și generează profit

Relocarea afacerii dvs, fenomen foarte des întâlnit în ultimii 15 ani. Oamenii de afaceri se reorientează permanent și pentru a-și extinde bussines-uri și pentru a le face extrem de profitabile.

Dubai tax-free living has always been a magnet for skilled expats from all over the world. Indeed, the idea of working in Dubai and having an opportunity to grow your personal wealth without tax reductions is extremely appealing.

La momentul actual există state care nu percep taxe și impozite iar cota de TVA este foarte mică sau chiar nu există, deci atât taxele cât și impozitele sunt inexistente în scopul de a fi un real stimulent pentru investiții/pentru atragerea marilor investitori, in timp ce companiile aflate în fază incipientă de dezvoltare care sunt situate în aceste locații, duc o luptă acerbă pentru atragerea de capital. Nu vorbim aici neapărat despre paradisuri fiscale. Un bun exemplu în acest sens ar fi Emiratele Arabe Unite (EAU). Aici, TVA se percepe la 5%. Excepțiile sunt alimente, sănătate, educație, produse petroliere, servicii sociale și biciclete. Sectoarele serviciilor financiare și imobiliare rezidențiale sunt, de asemenea, scutite de TVA (cu anumite excepții).

A LLC can be formed by a minimum of two and a maximum of fifty persons and the minimum capital requirements vary from Emirate to Emirate (e.g. Dubai is AED 300,000, whereas Abu Dhabi requires AED150,000). The foreign minority shareholder is, however, able to exercise control of a LLC through powers vested to the foreign partner in the Memorandum and Articles of Association.

Actualmente există și țări unde facilitățile fiscale sunt benefice atât pentru investitori, pentru extinderea afacerilor, pentru idei noi de tip STRAT-UP,  însă în special pentru relocarea afacerilor dvs. Un bun exemplu în acest sens ar fi Bulgaria. Aici, impozitul pe profit este mic, de 10%, iar impozitul pe dividente este foarte mic, de 5%, deci un bun avantaj pentru orice firmă/companie. Bulgaria aplică într-adevăr un TVA de 20%, însă și aici există diferențe. O cotă mai mică de TVA se aplică pentru agențiile de turism. Pentru serviciile de cazare într-un hotel și pentru transportul turiștilor, TVA-ul se plătește cu o cotă redusă de 9 %, deci, o bună oportunitate pentru orice afacere în turism.

In Bulgaria, the state authorities provide an excellent environment for the development of any business. Here, you benefit from macroeconomic stability, access to investment, access to credit for companies and also the stability of the Leva currency – which has a fixed exchange rate against the European currency, and such a system protects businesses, so in Bulgaria there is no the risk of currency fluctuations.

Și încă ceva! În Bulgaria autoritățile statului asigură un mediu excelent pentru dezvoltarea oricărui business. Aici, beneficeizi de stabilitate macroeconomică, accesul la investiţii, accesul firmelor la credite și, deasemenea stabilitatea monedei Leva — care are o valoare fixă la cursul valutar în raport cu moneda europeană, iar un astfel de sistem protejează afacerile, de aceea în Bulgaria nu există riscul fluctuațiilor valutare.

Plus că, sistemul bancar este unul competitiv. În Bulgaria există 25 de instituții bancare.

There are 25 banking institutions in Bulgaria. It is a good idea for any businessman to know the list of commercial banks operating in Bulgaria.

Soluția pentru a-ți extinde sau reloca business-ul ori pentru a dezvolta o afacere de tip START-UP, este Bulgaria!

Compania noastră de consultanță și contabilitate se ocupă de întreg procesul, iar specialiștii noștrii pregătesc toate documentele necesare pentru înființarea unei companii/firme în Bulgaria. Experții noștri se ocupă de întreg pachetul de documente necesar deschiderii firmei dvs. și de asemenea parcurg toate etapele în relația cu instituțiile/autoritățile bulgare.

De ce trebuie să alegeți compania BG CONTABIL?

Compania BG-CONTABIL vă pune la dispoziție o multitudine de servicii pentru actuala sau viitoarea companie/firmă, și, bineânțeles, pentru afacerile dvs.:

 • Servicii contabile
 • Pachet integral de servicii pentru transferul afacerii dvs. în Bulgaria
 • Înregistrarea firmelor – societate cu răspundere limitată, societate cu răspundere limitată cu asociat unic, societate pe acțiuni, alte tipuri de firme conform legislației bulgare;
 • Firme deja făcute, înregistrate cu TVA sau neînregistrate cu TVA. Asistență pentru vânzarea de firme;
 • Modificări ale circumstanțelor firmelor – transfer de acțiuni, transfer de întreprinderi comerciale, creșterea și scăderea capitalului, contribuțiile de consum și de numerar, schimbarea numelui firmei;
 • Reprezentanțe comerciale și sucursale ale comercianților străini;
 • Transferul de afaceri dintr-o țară în alta;
 • Cercetare de firme și Due Diligence;
 • Instituirea unei societăți europene pe acțiuni, desemnată ca “societatea europeană”, sau ED abreviată (Societatea Europeană, sau SE abreviată). Aceasta este o formă juridică pentru întreprinderile care desfășoară sau doresc să desfășoare activități în diferite state membre ale Uniunii Europene sub separarea organizatorică și structurală generală. Societatea europeană este o persoană juridică cu formă juridică “SE”. Mecanismele SE funcționează din 08 decembrie 2004 pentru membrii Comunității Europene, iar imediat după aderarea Bulgariei la UE în 2007 – și societățile comerciale bulgare au posibilitatea de a crea o asociere în comun sub forma unei societăți europene. O astfel de societate poate fi creată numai de persoane juridice;
 • Înregistrarea persoanelor juridice non-profit – asociații și fundații;
 • Servicii de imigrare – permis de ședere și cetățenie;
 • Servicii juridice și consultanță;
 • Protecția proprietății intelectuale, Condițiile generale de utilizare, înregistrarea mărcilor comerciale.
 • Consultanță pentru obținerea fondurilor europene
 • monitorizarea personalizată a oportunităţilor de finanţare
 • elaborarea proiectelor/cererilor de finanțare
 • consultanţa pe perioada de implementare și post-implementare, organizarea procedurilor de achiziţii

BG CONTABIL vă pune la dispoziție specialiștii pentru infiintarea firmei in Bulgaria. Apelați-ne: (+359) 889 225 466

Apelând la unul dintre numerele noastre de telefon puteți alfla orice altă informație suplimentară referitoare la serviciile oferite de BG CONTABIL. Consultanții noștri vă pot da orice alte detalii care vă interesează și vă pot răspunde la întrebări.

Pentru a intra în legătură cu unul dintre specialiștii companiei BG CONTABIL este necesar să apelați unul dintre numerele de telefon:

Office :  (00359) 82 820 284
Mobile: (00359) 889 225 466

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *